Over ons

/Over ons
Over ons 2018-06-04T16:46:46+00:00

Over Autobedrijf Deventer

Occasions

Autobedrijf Deventer is een jong bedrijf dat auto’s in- en verkoopt. Onze auto’s worden zorgvuldig geselecteerd en zijn zo veel mogelijk voorzien van onderhoudsboekjes, service papieren en natuurlijk gecontroleerd op kilometer echtheid.

Wilt u graag een proefrit maken dan belt u van te voren voordat u langskomt. Wij werken namelijk op afspraak. U kunt ons ten alle tijden bellen van maandag t/m zondag.

Inruil van uw huidige auto op een occasion is uiteraard mogelijk. Als erkend autobedrijf geven wij je een eerlijke en vaste prijs voor je auto als je hem aan ons verkoopt.

Inkoop van auto’s, motoren en kleine bedrijfswagens

Heeft u geen zin om een advertentie te plaatsen en vreemde mensen over de vloer te krijgen? Wij kopen uw auto in tegen een marktconforme handelsprijs en u ontvangt direct uw geld en vrijwaring (7 dagen per week 24 uur per dag mogelijk).

Wij zoeken uw toekomstige auto!

Bent u op zoek naar een specifiek merk of type auto en staat deze niet op onze aanbodpagina? U kunt uw wensen aan ons doorgeven zodat wij voor u op zoek gaan naar een geschikte auto.

VAGCOM VCDS service

Autobedrijf Deventer kan foutcodes uitlezen en wissen. Ook is het mogelijk om software aanpassingen aan uw auto te doen. Hierbij valt te denken aan us lights, deuren op slot bij wegrijden, gordelpiep deactiveren, rns310 en rns510 aanmelden en activeren, coming home, leaving home, rain close, bochtverlichting via mistlampen etc. Dit geldt voor de merken Audi, Seat, Skoda en Volkswagen.